Groots feest!

KleedjesmarktWe gaan er dit jaar weer een groots Koningsfeest van maken op de Sportweg in Kockengen! De Oranjevereniging heeft samen met 't Honk en ESDO een fantastisch mooi programma opgesteld. Met o.a. live muziek van Triple SD, The Big Fat Bitches, Thomas Oudshoorn en Hooked Up!

Ideeën en suggesties

De Oranjevereniging is er voor alle Kockenezen. We staan altijd open voor leuke ideeën en suggesties! Mail ons: info@oranjeverenigingkockengen.nl.

Grootse klimwand!

Dit jaar een spectaculaire attractie: levensgrote klimwand! Wil je het feestterrein eens van hogerop bekijken? Iedereen mag omhoog. Sportschoenen aan is verplicht!

Oranjevereniging Kockengen presents...

Ja hoor, weer een spetterend programma!

De Oranjevereniging Kockengen, 't Honk en ESDO hebben weer een groots Koningsdagfeest voor jullie in petto. Alle activiteiten zullen georganiseerd worden op de Sportweg in Kockengen. Nadere informatie over het bomvolle programma van 10:00 - 22:00 uur vind je op deze website.

Koningsdag is natuurlijk één van de belangrijkste activiteiten van de Oranjevereniging Kockengen. Maar de Oranjevereniging Kockengen doet meer. Naast alle feestelijke activiteiten zorgt de vereniging er ook ieder jaar voor dat we op een mooie wijze kunnen stilstaan bij alle burgers en militairen, die waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, tijdens de 4 mei herdenking.

Eens in de vijf jaar wordt ook het welbekende Wijkenspel georganiseerd. De volgende editie zal in 2020 plaatsvinden.